Sådan gør du

Ring til os på 52 79 99 22 eller udfyld formularen så klare vi resten. Det er nemt og det er gratis.

Bilmodel/mærke
Årgang

Tlf nr.
Reg. nr

Post nr.
E-mail

Kommentar

 

 

 

 

11

Vi sørger for det hele !!

Vi tager os af alt det praktiske vedr. udbetaling af din skrotpræmie for din gamle bil. Vi afmelder din bil hos Skat, samt sørger for at bilens nummerplader gives retur.

Vi kræver at få registreringsattest før vi kan udbetale skrotpræmie. Vores mål er, at det skal være så nemt og smertefrit for dig som muligt, at få udbetalt din skrotpræmie. Vi er vant til glade og tilfredse kunder, og du vil sætte pris på at vide, at du handler med et ansvarligt firma.

Vi opkøber alle slags biler, uanset stand, ofte køber vi biler ubeset. Vores erfarne medarbejdere kan give dig en pris med det samme i telefonen 52799922 , og kan samtidig aftale alt det praktiske med dig.

Afhentning af skrotbiler, brugte, gamle og  nyere biler

Vi afhenter naturligvis din gamle bil til den aftalte tid. Vi ved fra erfaring hvor meget det betyder for vores kunder, at kunne få afhentet hvor det passer kunden, samt bekvemmeligheden af at få pengene i hånden kontant med det samme. Vi afhenter skrotbiler og brugte gamle biler på hele Sjælland. Højeste skrotpræmie !!!

Skrot din bil og få skrotpræmien med det samme.
Har du en bil, som er ved at blive rigtig gammel, og kan betegnes som en skrotbil eller som er kasseret til syn, skulle man måske overveje at skifte den ud med en ny. Man kan dog synes, at det er ærgerligt at skrotte sin gamle bil. For det første føler man, at selvom den er gammel og nok skrot, så er den stadig noget værd! Men der findes en løsning! Hos os i Torslundebiler ApS kan man få en skrotpræmie for sin skrotbil.

Miljørigtig !!

Oftest kan det bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge bilen. Al gældende lov og miljømæssige regler bliver naturligvis overholdt ved ophugning af skrotbilen. Selve demonteringen af skrotbilen, samt aftapningen af alle skadelige væsker foretages på en ansvarlig og lovmæssig korrekt måde.

gamle

Vi køber alle slags biler